COMPRAR en línia

Comprar En Línia

Com comprar?


A la nostra botiga en línea podràs trobar els productes directament per peça de roba, per marca o bé per una agrupació de categories orientades a diferents sectors professionals. Aquests grups son: Hosteleria i alimentació, Comerç i Estètica, Sanitat, Indústria i serveis. Cada categoria està dividida en diferents subcategories per tipus de peça.

També pots trobar els productes mitjançant la seva categoria en el menú de l'esquerre i mitjançant el cercador de la pàgina principal. Dins de cada subcategoria també pots endreçar i filtrar els productes.

A la vegada hi ha tres grups d'articles: Ofertes (selecció de productes rebaixats de preu) i Novetats (últimes incorporacions a la nostra web). Disposes també d'una zona Outlet!
Una vegada trobes el producte desitjat, prement sobre el mateix producte se t'obre la fitxa del producte, amb les fotos, la descripció detallada així com la taula de mides amb les talles i colors disponibles. Els articles de protecció inclouen la descripció tècnica i la normativa que compleixen. Introdueix en la taula les unitats que necessites, essent possible introduir diferents talles i colors.
En aquests moments els productes estan seleccionats però no comprats, pots seguir introduint més productes a la cistella o bé finalitzar la compra prement a Finalitzar comanda.
 

Seguretat en la compra


La nostra empresa porta a terme les mesures de seguretat necessàries per a garantir la fiabilitat de les operacions realitzades en la nostra venta en línea i la confidencialitat de les dades aportades pels nostres clients.
La nostra pàgina utilitza les tecnologies de pagament segures més modernes per tal de garantir la seguretat de les transaccions. En el moment que inicies el procés de compra, la comunicació s'estableix directament entre tu i el banc. Tota la informació circula xifrada i nosaltres mai podem veure quin és el número de targeta, tan sols el banc. La nostre botiga en línia te certificat SSL mitjançant el https. Es tracta d'un sistema de xifrats que fa que les dades que s'envien van xifrades. 
La nostra botiga en línea pertany al Grup Masuniformes, una empresa amb més de 60 anys de trajectòria en el mercat, que té botiga física a Barcelona i que a la vegada fabrica la seva marca pròpia ARTEL. 
 

Formes de pagament a la teva mida


Transferència Bancària o bé ingrés:
En el nostre compte de "La Caixa" a nom de MASUNIFORMES 10, S.L.
Recordis d'indicar el seu nom i el número de comanda per tal de poder identificar més ràpidament el seu pagament i processar la comanda el més aviat possible. (El número de compte el coneix en el moment de finalitzar la comanda).

Targeta de Crèdit
Mitjançant el Cyberpack gestionat per "La Caixa", una de les passarel•les de pagament per Internet més segures en l'actualitat, que segueix els Standard 3DSecure de Visa i Mastercard, en cada operació es sol•licita la autentificació del titular a l'entitat emissora de la tarja.
"La Caixa" és una entitat fundada al 1844, que disposa de 5221 oficines, 23.000 empleats i més de 10 milions de clients.

PayPal
Pay Pal és una forma ràpida i segura de pagar per Internet. No tindràs que introduir els detalls de la targeta o compte bancària per pagar. Tan sols necessites una direcció de correu electrònic i una contrasenya.
 

*Per Canáries la forma de pagament será per targeta de crèdit y per Paypal.

Disponibilitat de productes


Tots els productes que tenim a la nostra web estan en estoc en les nostres instal•lacions de Barcelona, per una entrega immediata.
En cas de trencar Estocs:
1. Se t'informarà del nou termini de lliurament.
2. Hauràs de respondre confirmant l'acceptació de la nova data de lliurament.
3. Si no estàs conforme amb el nou lliurament podràs canviar els articles per altres que estiguin disponibles o bé sol•licitar la devolució de la compra.
4. Un cop acceptat el nou termini de lliurament ja no es pot anul•lar la comanda.

El nostre objectiu és donar-vos un bon servei i que quedeu satisfets!
 

Temps i forma de lliurament


Rebràs la teva comanda 2 dies després d'haver-la cursat. Si la teva forma de pagament és mitjançant transferència, als 2 dies d'haver fet l' ingrés en el nostra compte.
T'ho lliurarà e-Nacex, avisant-te abans del lliurament mitjançant SMS o bé mitjançant una trucada telefònica per concretar el lliurament. (e-Nacex està especialitzat en enviament e-commerce).
També tens la opció de recollir-lo a l'agencia més propera que tinguis o bé et poden fer el lliurament en el lloc de treball, domicili d'un familiar, amic...
Incidències en els lliuraments: Després de tres absències reiterades, el missatger normalment torna el paquet a Masuniformes. En aquest cas el client haurà de reclamar de nou la comanda a Masuniformes i abonar de nou les despeses de lliurament així com les despeses de devolució.
En el cas de rebre comandes equivocades, o que el paquet rebut no correspongui a la comanda, tens 14 dies hàbils des de la data del lliurament per tal de fer la reclamació. (Masuniformes verifica la incidència i realitzarà un nou enviament sense càrrec.)
Si el paquet arriba obert o bé està en males condicions i efecte el contingut, haurà d'especificar-ne en el comprovant del transportista, per tal de reclamar a l'empresa de transports en un màxim de 7 dies hàbils després del lliurament.
En el supòsit de pèrdua del paquet atribuïble a l'empresa de transports, un cop verificada aquesta responsabilitat, tindràs dret a sol•licitar a Masuniformes un nou enviament de les mateixes característiques, o la devolució íntegra dels diners.
 

Despeses d'enviament


En Masuniformes pretenem facilitar-te les compres, per tant el cost de tots els nostres enviaments és de 4,90 € més IVA per a tot Espanya, exceptuant les balears, que serà de 9,95 € més IVA. Independentment del pes d'enviament.
A més, si la teva comanda és superior a 90 € (IVA no inclòs) els ports et sortiran GRATIS. (Excepte Balears que serà de 200 €).
Masuniformes, només realitza enviaments a Espanya peninsular i Balears. Per raons logístiques i de costos, no s'acceptaran comandes a Canàries, Ceuta, Melilla o qualsevol altre país.
 

Preus i descomptes


Els preus de la nostra web, no tenen inclòs l'IVA.

Veuràs que tots els articles tenen un únic preu, a excepció dels productes que es troben a la categoria d' Oferta que tenen dos preus. El preu botiga marcat en gris és el preu que tenia abans d'aplicar-li el descompte, i el preu web és el preu actual del producte amb el descompte aplicat.

Per si et semblava poc, per comandes d'import elevat, hem fet un escalonat agressiu de descomptes:

5% de descompte per a compres superiors a 300€ (IVA no inclòs).
10% de descompte per compres superiors a 600€ (IVA no inclòs).

Per operacions d'import elevat no dubteu en contactar-nos online@masuniformes.com per tal de rebre una atenció personalitzada.
 

Devolucions


Després de rebre la teva comanda, tens 60 dies naturals (2 mesos) per retornar-la si vols canviar de talla, color o de producte. Només has de seguir aquestes instruccions:
1. Envia un correu electrònic a devoluciones@masuniformes.com indicant els productes que tornes i els que vols rebre així com el número de comanda, la direcció de recollida i l'horari.
2. Et contestarem al teu e-mail amb despeses dels ports de canvi de producte (6 € per a la Península i 12 € per a les Balears) i amb la diferència entre productes si n'hi hagués. Et confirmarem quan passarem a buscar el paquet.
3.Empaqueta els productes a retornar utilitzant l'embalatge original i inclou tots els elements que t'enviem: producte, etiquetes, bosses, caixes, proteccions albarà de lliurament, etc.
4.Quan rebem el paquet, verificarem l'estat dels articles retornats.
5.Después, procedim a enviar els nous productes. 

 
IMPORTANT: No acceptarem la devolució ni el canvi d'articles que hagin estat usats, manipulats, danyats o alterats de qualsevol forma. No acceptarem devolucions ni canvis transcorreguts set dies des de la data de lliurament. No ens fem responsables de les pèrdues o danys que puguin patir els productes retornats que no hagin estat enviats o empaquetats de forma adequada pels remitents. Embalatge: si el producte no es retorna en el mateix embalatge d'origen el bé patirà una depreciació, informant prèviament al consumidor.

Haig de registrar-me per comprar?


Per comprar en la nostra botiga en línea, sí que es necessari que et registris. 
És obligatori el registre per comoditat teva, ja que podràs fer un seguiment de les teves comandes, podràs disposar d'un històric de compres i així no hauràs d'introduir totes les teves dades de nou cada cop que vulguis comprar-nos. 

Registrar-te és molt senzill, en l'apartat La meva Compte, omplint un petit formulari.També et pots donar de baixa en el moment que vulguis, en el mateix apartat.
si vols pots rebre informació nostre pots fer-ho mitjançant subscripció al Newletter, del que et pots donar de baixa sempre.
 

Protecció de dades

Les teves dades estan protegides amb compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Hem adoptat els sistemes de seguretat adequats per tal d'evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat ó còpia dels mateixos.
Les teves dades seran utilitzades exclusivament per tramitar i enviar les comandes. En el cas de subscripció al Newsletter també utilitzarem les dades per enviar-te informació de la nostra botiga.
Pots donar-te de baixa com a usuari així com del Newsletter quan vulguis, per qualsevol incidència pots contactar amb admin@masuniformes.com
 

¿Com puc escollir la meva talla?


En la fulla de comanda de l'article trobaràs un link a una taula de talles.
 

Factura amb la Comanda


Els nostres enviaments sempre van acompanyats d'una factura. Si necessites un duplicat, canviar dades etc. contacta amb nosaltres a admin@masuniformes.com
 

Condicions d'Ús


Si vols llegir les nostres Condicions d'Ús fes clic Aquí.
 

Contactar amb Masuniformes


Pots contactar amb nosaltres a la pestanya de Contacte de la nostra botiga en línea on trobaràs tota la informació o pots contactar-nos directament al seguent correu online@masuniformes.com , et contestarem tan aviat com sigui possible.

La nostre atenció telefònica al número 902 934 621 és de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h
 

   

No s'ha pogut afegir el producte a la cistella

Producte afegit a la cistella